Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/lactatie/domains/lactatie.info/public_html/templates/gk_hotel/html/modules.php on line 134

050 - 302 24 66 | 06 - 10 33 81 88

Watermolendijk 5, 9761 VH Eelde

Menu

Wie ben ik?

willy hummel

Mijn naam is Willy Hummel. Gehuwd, 3 kinderen en 7 kleinkinderen. Ik heb mijn opleiding tot verpleegkundige in het Martiniziekenhuis gevolgd, daarna in het UMCG de opleiding tot kinderverpleegkundige. 

Om meer te kunnen betekenen voor borstvoedende moeders ben ik in 2001 gestart met de opleiding tot lactatiekundige aan de Hogeschool in Utrecht. Sinds 2003 mag ik me lactatiekundige IBCLC noemen ( International Board Certified Lactation Consultant) Door het volgen van studiedagen en congressen ( zowel in Nederland als in Europa)  blijf ik goed op de hoogte van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen over borstvoeding. In 2013 heb ik opnieuw examen moeten doen volgens de eisen van de IBCLE.

Ik ben aangesloten bij de NVL ( Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen) Lidmaatschapnummer:14303

IBCLC nummer: L-11611 

Met mijn brede medische achtergrond als kinderverpleegkundige UMCG en jeugdverpleegkundige bij de GGD kijk ik als lactatiekundige samen met de ouders naar wat goed is voor moeder en baby. Samen met de ouders zoek ik naar oplossingen en mogelijkheden die in die situatie passen. 

Vanuit mijn praktijk doe ik telefonische consulten en consulten bij ouders thuis.

Tevens geef  ik voor de GGD Groningen scholing aan alle jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen in de provincie Groningen met als doel dat iedere zorgverlener zoveel mogelijk dezelfde informatie en begeleiding aan ouders geeft. 

Voor de GGD heb ik vanaf 2007 het Unicef borstvoedingscertificaat van de Stichting Zorg voor Borstvoeding aangestuurd. In 2017 hebben er externe audits plaats gevonden en is dit certificaat weer verlengd. In 2018 is Baby Friendly Nederland gestopt met het certifceren van instellingen. Er wordt nog nagedacht over een vervolg.


Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/lactatie/domains/lactatie.info/public_html/templates/gk_hotel/html/modules.php on line 85

Lactatiekundige Praktijk Groningen is betrouwbaar!

logo NVLIBCLC

Teruggebeld worden?

Bel mij terug

Please type your full name.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer